Mexicaanse salade met zoete aardappel

Dit is een heerlijke salade als lunch, de zoete aardappelen zijn pittig gekruid met cajun kruiden, waardoor zij een kruidige kick in de salade geven.

Ingrediënten (1p):

  • 1 zoete aardappel (middelmatige grootte)
  • olijfolie
  • cajun kruiden
  • quinoa (1 tas, gekookt)
  • 3 el maïskorrels (uit blik)
  • 10 kerstomaatjes
  • 1 avocado

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 175°C
  • Schil de zoete aardappel en snijd hem in blokjes. Bedek met een beetje olijfolie en kruid met cajun kruiden en plaats op een bakpapier in de oven, tot de blokjes zoete aardappel gaar zijn. (ongeveer 10 minuten)
  • Kook de quinoa gaar, als dit al niet gebeurd is.
  • Snijd de avocado en de kerstomaatjes
  • Laat alles afkoelen en meng onder elkaar, of plaats alles zoals op de foto in aparte hoopjes op het bord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s