Alpro koffie

Alpro on the go.

  • Nu de vegan markt blijft groeien, brengt Alpro nu ook een Starbucks-achtig to go drankje uit. Uiteraard plant based. Ideaal voor je kleine dorst, want het bevat 235 ml wat niet echt geschikt is voor grote dorst. Leuk voor te wachten op de trein bvb. Alpro brengt het uit in 3 smaken:
  • Peruvian coffee & coconut blend
  • Ethiopian coffee with Caramel blend
  • Brazilian coffee with Amond
  • blend

Bij Delhaize verkopen ze de kleine porties maar ook de 1 L kartons. Persoonlijk kies ik volgende keer voor de grote verpakking want dit is wel veel afval voor een klein drankje. Het zijn wel ideale bakjes om tuinkruiden in te laten groeien/kweken want lekker diep #ikzeghetmaar.

De coconut en caramel zijn wel errrrrg lekker. Af en toe heb ik nood aan eeen ander smaakje. De kokosnoot smaakt wel goed door, je moet er dus wel van houden. De caramel vond ik echt een toppertje want ja karamel is gewoon heel erg lekker de anandel heb ik wat aan mij laten voorbij gaan want amandelmelk is niet echt een favoriet hier.

Dus erg lekker voor een tussendoortje maar niet voor ecologisten of gezondheidsfans.

Je vindt ze nu bij Delhaize voor maar 1,99 voor 2 (eentje gratis dus) tot 1 mei 2019. Bij Albert Heijn en Colruyt zijn de to go versie’s ook verkrijgbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s